• Divadelné predstavenie žiakov ZŠ Hrochoť

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Divadelné predstavenie žiakov ZŠ Hrochoť.

            V duchu prichádzajúcich Vianoc sa pod režisérskou taktovkou Kataríny Chlebovcovej uskutočnilo na 1.stupni zaujímavé divadelné predstavenie "Snehulienka alebo ako to bolo naozaj". Mladí herci zaujímavo stvárnili rôzne rozprávkové postavy a zožali potlesk. Zaujali aj kreatívne kostýmy a kulisy doplneé veselými pesničkami.

          • Olympiáda z ANJ

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Olympiáda z ANJ.

            Dňa 24. novembra 2023 sa uskutočnilo na druhom stupni školské kolo Olympiády z anglického jazyka. Žiaci súťažili v dvoch kategóriách, pričom olympiáda bola zameraná na slovnú zásobu, gramatiku, čítanie s porozumením, posluch a ústny prejav. Vyhodnotenie: Kategória 1A: 1. miesto – N. Lukáčová (7.A), 2. miesto – P. Knop (7.A), 3. miesto – A. Škamla (7.A). Kategória 1B: 1. miesto – A. Daniš (8.A), 2. miesto – R. Hrašnová (8.A), 3. miesto – N. Škamlová (9.A). Víťazom blahoželáme a držíme palce na okresnom kole súťaže.

          • iBobor 2023

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album iBobor 2023.

            V októbri si naši žiaci preverili svoje logické myslenie v informatickej súťaži iBobor. Úspešnými riešiteľmi boli nasledovní žiaci: Kategória Drobec (3.A): Marianna Mrázová, Maxim Matej Mazúch, Zuzana Lattová, Maxim Marek Brzuľa, Kategória Bobrík (5.A): Ema Pepichová, Martina Vančová, Miroslav Selecký, Zuzana Glowiaková, Natália Micháliková, Marek Mazúch, Alex Majer, Kategória Benjamín (7.A): Peter Knop, Samuel Ondrej Brzuľa, Kategória Kadet (8.A): Alfréd Daniš, (9.A): Tamara Fábová, Alžbeta Galvánková, Petra Kľačková.

          • Biela pastelka - vyhodnotenie

          • Mikulášom sme ukončili zbierku Bielej pastelky, ktorou sa už tretí rok snažíme pomáhať ľuďom so zrakovým postihnutím. V tomto roku prispejeme finančnou čiastkou 86 eur 36 centov na účet Únie nevidiacich a slabozrakých Slovenska. Na malý počet žiakov našej školy je aj táto suma veľmi pekný výsledok a štedrý obnos, za ktorý všetkým darcom zo srdca ĎAKUJEME.

          • Okresná súťaž v basketbale žiačok 5.-9.ročníka ZŠ

          • Dňa 14.12.2023 sa naše žiačky zúčastnili basketbalovej súťaže v Banskej Bystrici. V priestoroch telocvične ZŠ Pieninská súperilo 5  škôl okresu BB. Odohralo sa spolu 10 zápasov. Keďže boli tímy veľmi vyrovnané, pri vyhodnocovaní rozhodovalo vzájomné skóre získaných bodov. Hrochotské družstvo v zložení: Tamara Fábová(9.A), Vanesa Majerová(9.A), Alžbeta Galvánková(9.A), Petra Kľačková(9.A), Dominika Považancová(9.A), Tereza Fábová(6.A) a Lucia Dudoková(6.A), si vybojovalo zaslúžené, veľmi pekné 2.miesto. 

                                                                                                                            Blahoželáme!!!

          • Mikulášska Biela pastelka

          • Haló, haló! Dáva sa na známosť, že Biela pastelka sa pre tento rok končí!!! Zajtra, 6.decembra, máme možnosť byť aj my pre niekoho Mikulášom. Konkrétne pre ľudí so zrakovým postihnutím. Svojím malým príspevkom môžeme veľmi zvýšiť kvalitu ich života. ĎAKUJEME, že sa o to pokúsite spolu s nami. ĎAKUJEME aj všetkým doterajším darcom. O výške nášho spoločného finančného daru Vás budeme čoskoro informovať.