• Výchovný koncert - Tancom k mládeži

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Výchovný koncert - Tancom k mládeži.

            Tancom k mládeži – taký bol názov kultúrneho podujatia, ktoré sme dnes  15.2.2024 dopoludnia navštívili so žiakmi 2. stupňa. Talentované žiačky a žiaci Základnej umeleckej školy Jána Cikkera a študenti Konzervatória Jána Levoslava Bellu nám predviedli obdivuhodné tanečné vystúpenia. Naši žiaci mali možnosť oboznámiť sa a vidieť klasický, moderný, ale aj ľudový tanec. Jednotlivé choreografie a vystúpenia sa všetkým veľmi páčili.

          • "Pasovanie prvákov"

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Pasovanie prvákov.

            Dnešný deň – utorok 13.2.2024, bol výnimočný pre našich prváčikov, pretože absolvovali „Pasovanie do cechu školského“. Navštívili ich naši deviataci prezlečení za Šmolkov, ktorí si overili ich vedomosti a zručnosti prostredníctvom zaujímavých úloh z matematiky, slovenského jazyka, prvouky a telesnej výchovy. Prváčikovia zvládli všetky úlohy na jednotku a boli slávnostne pasovaní Tatkom Šmolkom za „riadnych žiakov“ našej školy. Ako spomienka na tento výnimočný deň im bol udelený pamätný list, magnetka a sladká odmena.

          • Staráme sa o vtáčiky v zime

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Staráme sa o vtáčiky v zime.

            V zimnom období nezabúdame ani na hladné vtáctvo v prírode. Napriek malej snehovej nádielke zima ešte nepovedala svoje posledné slovo a tak sme sa v 2.A rozhodli vystrojiť hladujúcim operencom malú hostinu. Z loja, rôznych semienok a vločkovej kaše sme pripravili zmes, plnili ňou sieťky a tvarovali koláčiky. Zvyšok semienok sme nasypali do nami vymyslených kŕmidiel a všetko rozvešali po školskom dvore. Z okien našej triedy môžeme v týchto dňoch pozorovať rôzne druhy vtáčikov, ako si pochutnávajú na pripravených dobrotách a tešiť sa z tohto nádherného prírodného divadla.