• Čerstvé hlavičky - hlasovanie začína!

          • Vážení rodičia, milí žiaci!

            Aj tento rok sa naša škola zapojila do projektu Čerstvé hlavičky a chceme zabojovať o pravidelnú dávku ovocia a zeleniny v ďalšom školskom roku. Aby sme boli úspešní, potrebujeme každý váš hlas! Hlasovanie začína od 28.4.2022 a preto vás prosíme podporte našu školu aj škôlku a zahlasujte každý deň za nás!

            Informácie k hlasovaniu:

            Hlasovanie bude prebiehať od 28.4.-1.6.2022 na stránke www.cerstvehlavicky.sk

            Hlasovať:

            - môže ktokoľvek, po tom čo sa zaregistruje svojím emailom a telefónnym číslom na vyššie uvedenej stránke

            - je možné každý deň, pričom každý deň je možné zahlasovať raz za školu a raz za škôlku. Teda každý môže v jeden deň odovzdať max. 2 hlasy (z toho 1 škole a 1 škôlke)

            - môžete nielen cez počítač, ale aj cez smartfóny


            Návod ako sa na stránke registrovať a ako hlasovať, posielam v prílohe. Navod_ako_sa_zaregistrovat_a_hlasovat.pdf


            Ďakujeme za každý Váš hlas! Spolu to zvládneme!


            Vedenie školy.

          • Okresné kolo Hviezdoslavovho Kubína

          • Ako to už býva zvykom, tí najlepší recitátori v školskom kole Hviezdoslavovho Kubína postupujú do okresného kola, ktoré sa v tomto roku konalo 15.3. v Banskej Bystrici. Postup si vybojovali štyri žiačky našej školy. V I. kategórii Martinka Vančová (3.roč.) za recitáciu prózy a Terezka Fábová (4.roč.) za poéziu. V II.kategórii zvíťazila Vktorka Berkyová (6.roč.) v próze a III. kategóriu ako víťazka poézie zatupovala Tamarka Fábová (7.roč.). Napriek výbornej príprave a vzornej reprezentácii všetkých zúčastnených dievčat si postup do regionáleho kola vybojovala len Terezka Fábová s básňou M. Kramaríka - Jožko Gombík a budúce povolanie. Víťazke srdečne blahoželáme a všetkým recitátorkám a recitátorom prajeme veľa chuti do recitovania a držíme palce v budúcich súťažiach.

          • Pyžamová párty v ŠKD

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Pyžamová párty v ŠKD.

            S dobrou knihou sa zaspáva vždy lepšie. Marec sa už od dávna spája s prívlastkom Marec - mesiac knihy. V našom ŠKD sme spojili dva v jednom. S rozprávkovými kamarátmi sme sa vybrali na vandrovku a našim cestovateľským kostýmom bolo pyžamo. Naše Rozprávkovany boli o to čarovnejšie, že sme v nich vytvorili javajky zo známej rozprávky Ako šlo vajce na vandrovku. Kartónové krabice sa pod šikovnými rukami našich detí premenili na malé javiská. Ako sa má končiť každá pyžamová párty? To si viete aj sami domyslieť....