• Začiatok nového školského roku 2021/2022

          • Vážení rodičia, milí žiaci!

            V našej základnej škole vrcholia prípravy na nový školský rok.

            Školský rok v základnej škole začíname slávnostným otvorením 2.9. o 8.00 hod. na školskom dvore /v prípade nepriaznivého počasia v telocvični školy/.

            Každý žiak ZŠ si prinesie so sebou PÍSOMNÉ VYHLÁSENIE O BEZPRÍZNAKOVOSTI, nemusia ho doniesť tí žiaci, ktorých rodičia ho vyplnia a odovzdajú cez svoje konto na EDUPAGE stránke školy (bude zverejnené 1.9.2021). Tlačivo bude prístupné aj pri ekonómke školy.

            V prvý deň žiakom ZŠ ešte nepodávame obed, nie je v prevádzke ani školský klub. Nezabudnite však svoje dieťa zapísať na stravovanie a tiež na činnosť v školskom klube detí.

            Predpokladáme, že 2.9. končíme okolo 10.00 hod.

            Vstup rodičov do budovy školy nie je povolený, do budovy môžu vstúpiť na výnimku iba rodičia prvákov.


            TEŠÍME SA NA NAŠICH ŽIAKOV, AJ NA NAŠICH RODIČOV! 🌷🌹💐🌸🌼🌞

            Vyhlasenie_o_bezpriznakovosti.docx

          • Ankety o testoch

          • Milí rodičia,

            na našej webovej stránke sme vám sprístupnili dve ankety, kde sa môžete vyjadriť k dvom otázkam ohľadom dobrovoľného testovania žiakov našej školy. V prvej ankete sa môžete rozhodnúť či chcete dať otestovať svoje dieťa kloktacím testom na začiatku školského roka. V druhej ankete vyjadrujete svoj záujem o sadu Ag testov na domáce testovanie žiakov v jesennom období. Všetko je dobrovoľné a my to potrebujeme čo najskôr zistiť, aby sme mohli objednať testy.

            Rodičia, ktorí z rôznych príčin nepoužívajú edupage, alebo rodičia budúcich prvákov, môžu svoj záujem o testy a testovanie napísať na emailovú adresu školy riaditel@zshrochot.sk Treba tak urobiť do konca tohto týždňa, do 22.8.2021.

            Je to dobrovoľné a je len na vašom rozhodnutí, či si dáte dieťa na začiatku školského roka otestovať a či máte záujem o samotesty s krátkou tyčinkou.

             

            Ďakujeme o vyjadrenie názoru v anketách. Vedenie školy.